PSD Mecan har installert ny Hermle vertikal 5-akse maskin –

PSD Mecan har installert ny Hermle vertikal 5-akse maskin –

Bergsli Metallmaskiner AS gratulerer!

Mecan er en del av PDS gruppen og har siden 1987 vært en solid løsnings-leverandør i Rogaland

Mecan har en svært avansert- og allsidig maskinavdeling i spesialtilpasset produksjonslokale. De leverer produkter til industrien, med hovedvekt på offshore, subsea, marine, oppdrett og prosessindustri

Hasteoppdrag og raske omstillinger er dagligdags – og ingen dager er like. Mecan ønsker å tilby tjenester av høyest mulig kvalitet til sine kunder og jobber kontinuerlig etter å kunne tilby komplette og allsidige tjenester for sine samarbeidspartnere, med holdningen om «ME KAN ALT»

På grunn av økt oppdragsmengde har PSD Mecan nå investert i en Hermle vertikal 5-akse maskineringssenter, modell C400. Maskinen har «boks i boks» konstruksjon som gir mer stabilitet, større kapasitet, lenger verktøy levetid, mindre vibrasjoner, bedre overflater og ikke minst raskere maskineringstid

Maskinen setter ny standard med uslåelig nøyaktighet og presisjon

Hermle 5-akse modeller overbeviser i alle bransjer hvor man trenger et maskineringssenter for effektiv fresing og dreiing av deler

Vår flinke servicemedarbeider Jens Gburek og Even Karlsen installerte maskin hos kunde som vi lover kommer til å bli veldig fornøyd med sin nye maskin

Ønsker du mer informasjon om våre Hermle maskiner, trykk her