K. Lerøy Metallindustri AS har installert ny CMZ TD45 dreiebenk!

K. Lerøy Metallindustri AS har installert ny CMZ TD45 dreiebenk!

Bergsli Metallmaskiner AS gratulerer!

K. Lerøy Metallindustri AS ble grunnlagt i 1957 og drev den gang med produksjon av beslag til møbelindustrien på Osterøy og omegn. Bedriften samarbeider fortsatt med møbelindustrien i Norge, men har i den senere tid hatt hovedfokus på elektronikk, olje/gass, Subsea, forsvar, men også andre områder. Bedriften har også spesialisert seg på produksjon av komponenter med strenge toleransekrav i krevende materiale

I takt med økende utfordringer har bedriftens omfang naturlig nok også økt siden starten. Bedriften har utvidet arealet betraktelig og har nå stor lagerkapasitet, en egen kontrollavdeling, en adskilt sveise- og monteringsavdeling og en større maskinhall.

Bedriftens maskineringspark består både av enkle og avanserte dreie- og fresemaskiner. K. Lerøy Metallindustri AS har fokus på hele tiden å være i forkant, og legger derfor ned store ressurser i å opprettholde en moderne maskinpark.

I Mars i år installerte vi en ny CMZ TD45Y-2200 hos K. Lerøy Metallindustri AS. Denne maskinen ble levert med bakdokke, Y-akse og med FANUC 32iT iHMI CNC styring med berøringsskjerm inkl. «Manual Guide» dialogstyring. Denne er en svært velkjent styring for alle CAM-systemer.

Dette er en kvalitetsdreiebenk fra CMZ i Nord-Spania. CMZ har laget maskiner siden 1948, og har dermed med enn 60 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet, presisjon og driftssikkerhet er CMZ blitt kjent som PREMIUM leverandør av CNC dreiesenter i Europa

Vi ønsker å gratulere K. Lerøy Metallindustri AS med sin nye CMZ TD-45-Y-2200!

Fordeler ved å velge denne kraftige maskinen er at den har innebygget motor i revolver, noe som gir betydelig større kapasitet på roterende verktøy.

Best i klassen – standard utstyr på TD-serien er 12.000 o/min og 105 Nm på roterende verktøy.

Maskinen har 1G akselerasjon i alle akser og roterende verktøyholdere med meget høy stabilitet. Velkjent festeanordning til revolver med god repetisjonsnøyaktighet.

All service utføres av Bergsli Metallmaskiner AS, som kjenner maskinkonseptet og Fanuc styringen godt gjennom mange års erfaring.

Ønsker du å lese mer om CMZ maskinerTrykk her