Rotomat for baser og offshore

Rotomat for baser og offshore

Hänel Rotomat er solgt siden 1957. Maskinen er basert på prinsippet ut i fra en vertikalgående karusell og varen bringes til operatøren. Rotomaten drives av en eller to motorer avhengig av modell, og de kraftige Hänel mikroprosessor styringsenhetene gir mulighet for tilkobling til skreddersydde IT-systemer og eksterne enheter.

Når det gjelder lagermuligheter er Rotomat virkelig en all-rounder. Lagermaskinen kan lagre alt fra tungt verktøy til personlige filer.

Vi har hatt stor suksess med salg av Rotomat til baser og offshore. Vi har levert og drifter ca 100 Rotomater til de fleste plattformer.

Vi gir deg 5 grunner til valg av Rotomat!

  1. Utnytter tilgjengelig takhøyde og tar liten plass i dybden: Hänel Rotomat er karusellsystem for alle med liten plass. Den kompakte løsningen gjør at man kan oppnå 80% høyere lagringskapasitet på et minimum av grunnflate, ved å utnytte hele takhøyden.
  2. Kort hyllebyttetid: Rotomat er en vertikalgående karusell som medfører at varen bringes til operatøren på få sekunder med korteste vei til plukkåpningen. «varen til brukeren, ikke brukeren til varene» er mottoet. Personalomkostninger og plukktider reduseres.
  3. Skaper orden på et allerede trangt lager: Rotomat er perfekt til kompakte lager som ofte finnes på baser og offshore. Ingen stige klatring, ingen bøying ned. Alle gjenstander, verktøy eller reservedeler lagres eller bringes til operatøren kun ved å trykke på oversiktlig touchskjerm eller tastatur. Produkter som er lagret i maskinen blir registrert og videre lagret i maskinens unike styringssystem.
  4. Låsbart kontrollerbart lager: Artiklene ligger bak låst dør når du er borte, minimerer svinn og at varene fjernes uten registrering i ordresystemet. Artiklene beskyttes for støv, lys og uautorisert adgang
  5. Driftsikker: Rotomat maskiner er ekstremt driftsikre. Dette er maskiner med få feil som går og går, år etter år. Service vi har på Rotomater er at alle lagerautomater krever tilsyn og årlig godkjenning i henhold til EN-15095. Bergsli Metallmaskiner har Hänel-sertifiserte teknikere som innehar de nødvendige kurser og godkjenninger for offshore arbeid.

Maskinen skaper trygghet for kunden og gjør at store selskaper innenfor baser og offshore velger Hänel Rotomat igjen og igjen.

Trykk her for ytterligere informasjon

Du kan også kontakte oss, trykk her for kontaktinformasjon