CMZ DREIEBENKER – TOPP KVALITET – GOD PRIS

CMZ DREIEBENKER – TOPP KVALITET – GOD PRIS

Med denne kampanjen ønsker vi å anerkjenne de menneskene som på en eller annen måte gjør CMZ CNC-dreiebenken mulig. Bak de suverene dreiebenkene finnes det alltid mennesker, mennesker som «brenner» for å gjøre sitt beste for å utvikle, prestere og være effektive samtidig med stor nøyaktighet.

Vi ønsker å gi menneskene bak CMZ anerkjennelse for godt utført arbeid.

CMZ er spanias markedsleder og har laget maskiner siden 1948. De har dermed mer enn 60 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. CMZ produserer alltid sine nøkkelkomponenter i eget hus og har som mål å levere CNC dreiebenker til sine kunder med høyeste kvalitetsnivå, presisjon og driftssikkerhet.

Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet og beste kundeservice er CMZ blitt kjent som Premium leverandør av CNC dreiesenter i hele Europa.

Bergsli Metallmaskiner er CMZ eneforhandler i Norge. Vi er stolte av å presentere deres produkter til våre kunder.

Dette er solide, stabile og nøyaktige høykvalitesdreiebenker.

CMZ er topp kvalitet og heftig utstyr til svært konkurransedyktige priser.

LES MER HER