EFFEKTIV MED LAGERAUTOMATER

EFFEKTIV MED LAGERAUTOMATER

Hvordan bli både mer effektiv og kostnadseffektiv?

1. EFFEKTIV

Hänel Lean-lift og Rotomat er et svært anvendelig alternativ innenfor de fleste bransjer hvor man har liten plass eller behov for bedre system når det gjelder delelager, verktøylager og/eller ferdigvarelager.

Den tyske leverandøren Hänel har i mer enn 60 år stått for kvalitetsprodukter og innovative løsninger for effektiv lagring og plassbesparelse. I dag er de en av verdens ledende produsenter av automatiserte vertikale lagersystemer og lagerkaruseller for industrielle og kontorapplikasjoner.

Ved å investere i en lagerautomat vil man oppnå mange fordeler som:

AREALBESPARELSE:

En Hänel lagerautomat gir en plassbesparelse på opptil 70% gulvareal, fordi Hänel lagerautomater kan gå over flere etasjer

ØKT PLUKKEFFEKTIVITET:

Med en Hänel lagerautomat fra Bergsli Metallmaskiner er det ENDELIG slutt på leiting og klatring etter nedstøvede saker, varene kommer til deg – i løpet av få sekunder !!

BEDRE OVERSIKT:

ALT samlet på et sted og du VET HVA du har på lager, og EKSAKT hvor det ligger. Alle i huset kan via sin nettleser se lagerbeholdningen.

PRESISJON:

Delene kommer i ergonomisk høyde. Du finner de RIKTIGE artiklene, slutt på feilplukk og feilsending med returer = fornøyde kunder!

SIKKERHET:

Artiklene ligger bak låst dør når du er borte, minimerer svinn og at varene fjernes uten registrering i ordresystemet

2. Kostnadseffektiv

En Rotomat kan man få fra kr. 150.000,-, mens en Lean-Lift koster fra kr. 250.000,-. Maskinene er meget driftsikre.

Hänel lagerautomat oppnår hurtigere og enklere håndtering av lagerdeler og redusert arealbehov. Dine kolleger får i tillegg en betydelig mer behagelig og ergonomisk riktig arbeidsplass, noe som igjen reduserer sykefravær.

Dette sparer kostnader og bidrar til å benytte området tilegnet lagring mer økonomisk.

Be om tilbud !

SPAR PLASS, TID og PENGER

Les mer her

Last ned vår katalog her