Bryne Plast har installert ny Hermle vertikal 5-akse maskin!

Bryne Plast har installert ny Hermle vertikal 5-akse maskin!

Bergsli Metallmaskiner AS gratulerer!

Siden 1971 har Bryne Plast AS levert forskjellige typer plastprodukter til bedrifter i mange ulike markeder, hvert produkt blir tilpasset den enkelte kundes behov.

Bryne Plast AS har egen produksjonshall med en høyt kvalifisert stab og fremstiller produkter som er vakuumformet eller sprøytestøpt. I tillegg bøyer og limer bedriften de fleste materialer i plast og aluminium.

Bruken av teknisk plast har i de senere årene økt, og stadig nye plastvarianter ser dagens lys

Teknisk plast kan brukes i utallige applikasjoner. Der man tidligere brukte stål og metaller av ulike slag, bruker man i dag ofte teknisk plast. Friksjonen er lavere og slitestyrken som regel bedre, og korrosjon unngår man helt.

På grunn av økt oppdragsmengde har Bryne plast nå investert i en Hermle C52 U MT vertikalt maskineringsenter. Maskinen kan ta seg av arbeidsemner med store dimensjoner og har et arbeidsområde på Ø1000 x H810. Arbeidsstykker kan veie opp til 2000 kg.

Maskinen setter ny standard med uslåelig nøyaktighet og presisjon.

Hermle 5-akse modeller overbeviser i alle bransjer hvor man trenger et maskineringssenter for effektiv fresing og dreiing av deler

Maskinen skal brukes til fresing av plast, aluminium og stål. Hermle C52 U MT er kjent for unik fleksibilitet og er i stand til å behandle svært komplekse komponenter med utfordrende spesifikasjoner og geometrier.

Maskinen har fast, vertikal fresespindel med bevegelse i de lineære aksene X, Y, Z og bordet/arbeidsstykket beveges i de roterende aksene A og C. Dette gjør maskiner fra Hermle utrolig fleksible. Maskinen ble levert med Heidenhain TNC 640 styring.

Vår flinke servicemedarbeider, Jens Gburek installerte maskin hos kunde sammen med representant fra Hermle.

Les mer om maskinen her: