Pedersen sveis & Maskinering har installert ny CMZ dreiemaskin!

Pedersen sveis & Maskinering har installert ny CMZ dreiemaskin!

Bergsli Metallmaskiner AS gratulerer!

Pedersen Sveis & Maskinering AS er en moderne mekanisk servicebedrift med tilholdssted på Bøverbru, Vestre Toten.

Bedriften har 30 år i bransjen og utfører oppdrag innen sveis, platearbeid og ikke minst presisjon maskinering.

For å sikre best mulig kvalitet og leveringstid til krevende verktøykunder innen bildeler og forsvarsproduksjon har bedriften blant annet gått til anskaffelse av et nytt dreiesenter fra Spanias markedsleder CMZ.

CMZ har laget maskiner siden 1948, og har dermed mer enn 60 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet, presisjon og driftsikkerhet, er CMZ blitt kjent som PREMIUM leverandør av CNC dreiesenter i Europa.

Vi ønsker å gratulere vår kunde med sin nye CMZ TD-45-Y-1350.

Fordeler ved å velge denne kraftige maskinen er at den har innebygget motor i revolver, noe som gir betydelig større kapasitet på roterende verktøy.

Best i klassen – standard utstyr på TD-serien er 12.000 o/min og 105 Nm på roterende verktøy.

Maskinen har 1G akselerasjon i alle akser og roterende verktøyholdere med meget høy stabilitet.Velkjent festeanordning til revolver med god repetisjonsnøyaktighet.

CMZ bruker FANUC modell 32IT CNC-styring i denne type maskiner. Styringen har berøringsskjerm inkl. manuell Guide dialog. Den regnes som en velkjent styring for alle CAM-systemer.

All service utføres av Bergsli Metallmaskiner , som kjenner maskinkonseptet og Fanuc styringen godt gjennom mange års erfaring.

Pedersen Sveis & maskinering AS ønsker alle gamle og nye kunder hjertelig velkommen til nye lokaler i Bøverbru, og ser frem til å ta tak i flere nye og spennende oppdrag fremover.

 

Ønsker du å lese mer om CMZ maskiner. Trykk her